+31(0)622311829

Jolijn Kruyne, consultant

Graag richt Jolijn zich op het samenbrengen van mensen. Het onderhouden van contacten en aan langdurige relaties blijven bouwen zit in haar systeem. Aan het begin van haar loopbaan is Jolijn bij Confius gestart als Research Associate en na een tussenperiode van meerdere jaren als advocaat en jurist heeft zij haar loopbaan bij Confius als Consultant voortgezet.

Als advocaat was Jolijn, vanuit kantoor in Rotterdam, gericht op het gebied van het ondernemingsrecht. Vervolgens was zij, vanuit het kantoor in Rotterdam, werkzaam als jurist bij PwC Legal binnen het commerciële contracten team. Zodoende heeft zij bij veel verschillende samenwerkende bedrijven en klanten een kijkje in de diverse keukens kunnen nemen.

De bredere gesprekken over toekomst, visie en mensen, die naast de juridische onderwerpen op de agenda stonden, spraken haar als jurist het meest aan. Jolijn wordt enthousiast van het, samen met de verschillende stakeholders, bedenken van praktische en werkbare oplossingen, waarbij verschillende belangen worden gecombineerd en tot een mooi resultaat wordt gekomen. Veelal is Jolijn een verbindende factor tussen de verschillende betrokkenen. Zij schroomt niet om door te vragen tot het geheel voor haar duidelijk is.

De kennis en ervaring die Jolijn als jurist heeft opgedaan, in combinatie met haar gezonde nieuwsgierigheid in mensen en organisaties, past zij voortdurend toe in haar rol van Consultant in de Executive Search.