Coaching

 

Investeer in de ontwikkeling van uw competenties

Coaching zorgt voor het meest effectieve persoonlijk groeiproces binnen een professionele omgeving: het versnelt het bereiken van een hoger prestatieniveau. Coachen is 'leren door doen'. Het geeft je het benodigde inzicht om tegelijkertijd zowel zakelijk als persoonlijk verder te groeien. Een krachtig middel waarmee mensen competenties ontplooien en zo succesvoller te worden. Investeren in de ontwikkeling van uw competenties verdient zich dan ook ruimschoots terug.

Individuele begeleiding in uw persoonlijke groei

U krijgt van Confius specifieke ontwikkel-coaching gefundeerd op jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding in loopbaantrajecten. Daarmee hebben we een eigen methodiek gevonden om individuen te begeleiden in persoonlijke groei. Het coaching-traject bestaat uit een persoonlijk assessment en een-op-een-coaching. Dat kunnen wij desgewenst nog aanvullen met de inzet van een van de vele managementmodellen en -methodieken waar wij toegang toe hebben evenals externe experts met relevante kennis en ervaring.

U ontdekt zelf de oplossingen voor uw persoonlijke uitdagingen

Wij creëren inzicht door het vergroten van uw bewustwording en vervullen hierin de rol van katalysator: we laten mensen zelf oplossingen ontdekken voor hun persoonlijke uitdagingen. Daarom worden we ook veelvuldig ingeschakeld bij het begeleiden van managementteams en directies bij zowel strategiesessies als sessies om elkaar beter te (leren) begrijpen.

Meer informatie?

Wilt u graag verder praten over:

- Loopbaanbegeleiding
- Coaching van professionals en management
- Loopbaanadvies
- Leiderschapcoaching

Dan zijn wij één telefoontje verwijderd van een nadere kennismaking.

Jan Kees van Vliet

Jan Kees van Vliet
T: +31 (0)6 - 5396 1182

Alexander Nicolaï

Alexander Nicolaï
T: +31 (0)6 - 5554 0807

Ontmoet ons hele team