Executive Search

 

De Confius werkwijze binnen Executive Search

Voor een succesvolle match kijken we verder dan kwaliteiten en capaciteiten. Diepgaande kennis en begrip van de markt en van uw organisatie of kantoor zijn daarbij essentieel. De aangewezen man of vrouw op midden-, senior- of C-level moet straks als vanzelfsprekend passen binnen de werkomgeving en de bedrijfscultuur. Via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk, krijgt u toegang tot de beste professionals. U hoeft geen lijst met namen en cv’s door te spitten; u krijgt van ons een weloverwogen shortlist met de beste kandidaten.

Organisatieanalyse

We voeren gesprekken met sleutelfiguren binnen uw organisatie om inzicht in de cultuur, de doelstellingen en de strategie te krijgen. Dit zijn de belangrijkste bouwstenen voor de organisatieanalyse die ten grondslag ligt aan het selectieproces. Na deze analyse kunnen we de kandidaten een precieze voorstelling geven van wat zij van de functie en uw organisatie kunnen verwachten.

Profiel

Voortvloeiend uit de gesprekken die we met u voeren, stellen we een conceptprofiel samen en een beschrijving van uw organisatie en de functie. Dit concept leggen we aan u voor en vervolgens stellen we in nauw overleg het definitieve profiel van de ideale kandidaat op.

Executive Search & Direct Search

Met de organisatieanalyse, de profielschets en een grondige markt- en concurrentieanalyse kunnen we de meest geschikte kandidaten uit het netwerk benaderen en interesseren. Voordat wij u onze shortlist ontvangt, hebben wij de verschillende potentiële kandidaten uitgebreid gesproken. Samen met u bespreken we die selectie, waarna we in goed overleg de kandidaten van uw keuze uitnodigen.

Sparringpartner bij de onderhandelingen

Gedurende de hele procedure zijn we sparringpartner, voor u en voor de kandidaat. Wanneer de juiste kandidaat is gevonden , inventariseren we voor de contractonderhandelingen de primaire en secundaire voorwaarden van de eindkandidaat. U krijgt een helder overzicht van het huidige pakket en advies over een passende honorering en eventuele bonussen en tantièmes.

Follow up

Met de benoeming van de kandidaat start een nieuwe fase, waarin allereerst de procedure wordt geëvalueerd. Daarnaast houden we contact om de eerste ervaringen van de geplaatste kandidaat in zijn of haar nieuwe werkomgeving evalueren, zolang nodig en gewenst.

Voorbeelden van plaatsingen

Enkele voorbeelden van onze plaatsingen zijn met Confius Executive Search zijn:

 • Legal Counsel @ Internationale Bank
 • Partner Tax @ Internationaal Advocatenkantoor
 • Legal Manager @ Internationale Investment Firm
 • HR Manager@ Internationaal trustkantoor
 • Learning & Development Manager @ Internationaal advocatenkantoor
 • Director Risk & Compliance @ Private Equity Firm
 • Manager Regulatory Risk @ Regulatory change consultants
 • Commerce Digital Business Owner @ Financiele dienstverlener
 • IT-Director @ Financiele dienstverlener
 • IT & Finanace manger @ Internationaal productiebedrijf
 • CTO @ Snelgroeiend e-commerce/internetbedrijf

Meer voorbeelden van plaatsingen door Confius Executive Search.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn één telefoontje bij u vandaan.

Lodewijk Lugard

Lodewijk Lugard
T: +31 (0)6 - 4646 7997

Paul van Maarschakerwaart

Paul van Maarschalkerwaart
T: +31 (0)6 - 4663 3769

Ellen Kok – Barendregt

Ellen Kok – Barendregt
T: +31 (0)6 - 1364 1115

Jan Kees van Vliet

Jan Kees van Vliet
T: +31 (0)6 - 5396 1182

Yves de Puysseleyr

Yves de Puysseleyr
T: +31 (0)6 - 1961 0234

Internationale vraagstukken

Heeft u een internationaal vraagstuk voor een tijdelijke of vaste professional? Ook hierbij kunnen wij u helpen, omdat wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk ENEX Search.

Ontmoet ons hele team Voorbeeld plaatsingen