06-13641115

Ellen Kok – Barendregt, partner

Ellen richt zich graag op het samenbrengen van mensen. Het onderhouden van contacten en aan langdurige relaties blijven bouwen zit in haar systeem.

Ellen is haar carrière begonnen als Auditor en Business controller voor verschillende bedrijven en heeft daarna bijna 20 jaar als executive search consultant voor diverse bureaus en haar eigen bureau gewerkt. Naast executive search binnen Confius, houdt Ellen zich bezig met een door haarzelf opgericht tassenatelier; Reffee (https://reffee.nl), waar zij met vluchtelingen, op duurzame wijze, handgemaakte tassen ontwerpt en verkoopt.

Haar oprechte interesse in mensen en hun carrière komen in executive search samen. Zij krijgt energie van het verbinden van mensen met opdrachtgevers; het creëren van een win-win situatie door kandidaten naar een nieuwe uitdaging te begeleiden en opdrachtgevers aan goede kandidaten te helpen. Veelal is Ellen een verbindende factor tussen de verschillende betrokkenen.

Ellen richt zich op rollen voor directie, (senior) management en senior professionals, bij onder meer financiële en zakelijke dienstverleners, scale-ups en fintech; dit alles rondom het thema Sustainability en ESG. Naast Executive Search coacht Ellen managers en professionals.

Jan Kees van Vliet Yves de Puysseleyr