06-53961182

Jan Kees van Vliet, partner

Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar executive search, omdat het verbinden van mensen met organisaties mij energie geeft en in mijn bloed zit. Al van jongs af aan attendeerde ik vrienden op kansen of ontwikkelingen die pasten bij hun persoonlijke ambities. Later rekruteerde ik veelvuldig nieuwe collega’s binnen mijn werkomgeving of selecteerde ik vrijwilligers voor goede doelen of sportverenigingen.
Ik denk graag met mensen mee. Mijn grote nieuwsgierigheid naar organisaties en leiderschap komt mij hierbij goed van pas. De overstap naar deze branche is dan ook de meest logische stap.

Als bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam) ben ik in 1996 mijn loopbaan gestart in een commerciële rol bij Getronics (tegenwoordig KPN). Vervolgens ben ik als marketing manager actief geweest bij Philips. Tenslotte ben ik gaan werken bij de internationale aannemer Mourik (familiebedrijf), waar ik ben gestart als controller. Aansluitend heb ik binnen deze organisatie de rol van business development manager vervuld en was ik de laatste jaren directeur concernzaken. In deze periode heb ik ook de Register Controller opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door mijn werkverleden heb ik rijke kennis en ervaring opgebouwd binnen de sectoren bouw en industrie en het werken in een familiebedrijf.

Mijn visie op modern leiderschap is goed verwoord door Charles Darwin:
“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the most responsive to change.”

Specialismen Jan Kees van Vliet

Finance, Risk, Legal, Tax, Compliance, Algemeen Management, Coaching

Alexander Nicolaï Lodewijk Lugard