06-53961182

Jan Kees van Vliet, partner

Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in het bedrijfsleven heeft Jan Kees de overstap gemaakt naar executive search, omdat het verbinden van mensen met organisaties hem energie geeft en in zijn bloed zit. Al van jongs af aan attendeerde hij vrienden op kansen of ontwikkelingen die pasten bij hun persoonlijke ambities. Later rekruteerde hij veelvuldig nieuwe collega’s binnen zijn werkomgeving of selecteerde hij vrijwilligers voor goede doelen of sportverenigingen.
Jan Kees denkt graag met mensen mee. Zijn grote nieuwsgierigheid naar organisaties en leiderschap komt hem hierbij goed van pas. De overstap naar deze branche is dan ook de meest logische stap.

Als bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam) is hij in 1996 zijn loopbaan gestart in een commerciële rol bij Getronics (tegenwoordig KPN). Vervolgens is hij als marketing manager actief geweest bij Philips. Tenslotte is hij gaan werken bij de internationale aannemer Mourik (familiebedrijf), waar hij is gestart als controller. Aansluitend heeft hij binnen deze organisatie de rol van Business Development Manager vervuld en was hij de laatste jaren Directeur Concernzaken. In deze periode heeft hij ook de Register Controller opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door zijn werkverleden heeft hij rijke kennis en ervaring opgebouwd binnen de sectoren bouw en industrie en het werken in een familiebedrijf.

Zijn visie op modern leiderschap is goed verwoord door Charles Darwin:
“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the most responsive to change.”

Specialismen Jan Kees van Vliet

Finance, Risk, Legal, Tax, Compliance, Algemeen Management, Coaching.

Alexander Nicolaï Ellen Kok - Barendregt