0031627863491

Guus Nieuwenhuijzen Kruseman, consultant

Graag richt Guus zich op het samenbrengen van mensen. Het onderhouden van contacten en aan langdurige relaties blijven bouwen zit in zijn systeem.

Na zijn studie rechten (ondernemingsrecht) aan de Universiteit Utrecht is Guus gaan werken als advocaat bij Van Doorne; een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Hoewel Guus met plezier rechten heeft gestudeerd en hij het recht, juridische ontwikkelingen en de juridische wereld altijd met plezier en interesse heeft gevolgd (en nog steeds doet), merkte hij dat hij het veel leuker vindt om “de mens” als onderwerp centraal te stellen, dan het juridische.

Vanuit deze gedachte heeft Guus een overstap gemaakt naar executive search. Zijn oprechte interesse in mensen en hun carrière en zijn kennis van de juridische markt komen in dit vak samen. Hij krijgt energie van het verbinden van mensen met opdrachtgevers; het creëren van een win-win situatie door kandidaten naar een nieuwe uitdaging te begeleiden en opdrachtgevers aan goede kandidaten te helpen. Guus schroomt niet om door te vragen tot het geheel voor hem duidelijk is. Veelal is Guus een verbindende factor tussen de verschillende betrokkenen.

Guus is zijn carrière in executive search gestart bij een ander bureau, dat zich alleen toelegt op juridische functies, en nu met veel plezier bij Confius. Zodoende heeft hij bij veel verschillende samenwerkende bedrijven en klanten een kijkje in de diverse keukens kunnen nemen. De kennis en ervaring die Guus als jurist heeft opgedaan, in combinatie met zijn gezonde nieuwsgierigheid in mensen en organisaties, past hij voortdurend toe in zijn rol van Consultant in de Executive Search.

Bij Confius richt hij zich onder andere op juridische posities, maar ook op andere specialistische functies binnen de zakelijke en professionele dienstverlening.

Lodewijk Lugard Jan Kees van Vliet