06-46633769

Paul van Maarschalkerwaart, partner

Zonder zich echt bewust te zijn, plaatste Paul al op vroege leeftijd zijn eerste kandidaat. Hij deed toen de bezorging van medicijnen voor een aantal apotheken in Amsterdam-Zuid en was op zoek naar scholieren die dit werk voor hem konden uitvoeren. Eigenlijk is Paul zijn hele leven op verschillende manieren bezig met het zoeken, vinden, kennen en verbinden van mensen en werk. In zijn eerste baan bij Randstad ging het om uitzenden & detacheren. Daarna ging hij bij Bols Wessanen als HR-manager aan de slag. Hier ging hij met hulp van executive search bureaus op zoek naar marketing management, CFO’s, HR management en fabrieksdirecteuren.

Vanaf 1996 werkt Paul aan de bureaukant van werving & selectie en executive search en assessments. In de 10 jaar bij een van de grootste werving- en selectie bureaus heeft hij een generieke praktijk ontwikkeld in diverse sectoren, zoals: professional services, TMT, Medical/Health, Retail, Banking en Consumer Goods. Het draaide vooral om senior management & specialisten opdrachten en assessments, nationaal en internationaal. Met die ervaring is Paul gaan ondernemen, allereerst om een Internationale Executive Search Start-up in Amsterdam op te zetten. Toen dit liep, hebben Paul en Lodewijk Lugard samen in 2006 Confius Executive Search opgericht. Confius heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de niche speler en search-specialist in Legal, Risk, Compliance, Finance, Digital, IT, Consulting en (Senior) Management Search. Daarnaast in Coaching en Assessments.

De ‘why’ in zijn werk is simpel: onze klanten in contact te brengen met de kandidaat wiens kennis, ervaring en persoonlijkheid het beste past en onze kandidaten een uitdaging bieden die zo mooi is dat zij nooit meer het gevoel hebben aan het werk te zijn.

Specialismen Paul van Maarschalkerwaart

Legal, Compliance, Governance, Risk, IT, Finance, Fin-Tech, Med-Tech, Consulting en (Senior)Management
Coaching, Assessments en Outplacement/Transitie programma’s.

Lodewijk Lugard Alexander Nicolaï