06-46633769

Paul van Maarschalkerwaart, partner

Zonder me er echt bewust van te zijn, plaatste ik al op mijn 16e mijn eerste kandidaat. Ik deed toen de bezorging van medicijnen voor een aantal apotheken in Amsterdam-Zuid en was op zoek naar scholieren die dit werk voor me konden uitvoeren. Eigenlijk ben ik al mijn hele leven op verschillende manieren bezig met het zoeken, vinden, kennen en verbinden van mensen en werk. In mijn eerste echte baan bij Randstad ging het om uitzenden & detacheren. Daarna ging ik bij Bols Wessanen als HR-manager via executive search bureaus op zoek naar marketing management, CFO’s, HR management en fabrieksdirecteuren.

Vanaf 1996 werk ik aan de bureaukant van werving & selectie en executive search en assessments. In de 10 jaar bij Mercuri Urval heb ik een generieke praktijk ontwikkeld in diverse sectoren, zoals professional services, TMT, Medical/Health, Retail, Banking en Consumer Goods. Het draaide vooral om senior management- & specialistenopdrachten en assessments, nationaal en internationaal. Met die ervaring ben ik gaan ondernemen. Eerst als eenpitter en voordat ik het wist, kreeg ik het verzoek om de Internationale Executive Search Start-up van Catenon in Amsterdam op te zetten. Toen dit liep, ben ik echt voor mijzelf begonnen en hebben Lodewijk Lugard en ik in 2006 Confius Executive Search opgericht. Confius heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de niche speler en specialist in Legal, Finance, Digital, Consulting en Management Search en Assessments.

De ‘why’ in mijn werk is simpel: onze klanten in contact te brengen met de kandidaat wiens kennis, ervaring en persoonlijkheid het beste past en onze kandidaten een uitdaging bieden die zo mooi is dat zij nooit meer het gevoel hebben aan het werk te zijn.

Specialismen Paul van Maarschalkerwaart

Legal, Compliance en Governance, Finance, Fin Tech, Med tech, Consulting en Management
Coaching, Assessments en Career Outlook-/Transitieprogramma’s

Lodewijk Lugard Alexander Nicolaï