Transitie & outplacement

 

Onafhankelijke loopbaanbegeleiding is maatwerk

Iedere loopbaan verloopt anders. Daarom vraagt loopbaanbegeleiding om een onafhankelijke, individuele aanpak om uw persoonlijke doelen vast te stellen. We helpen u bij het in kaart brengen van uw nieuwe carrièredoelstellingen en het bepalen van de strategie die ze mogelijk maakt.
Het is in het belang van alle betrokken partijen dat een transitie zo probleemloos mogelijk verloopt. Dat vraagt om maatwerk.
Daarom omvat ons programma:

  • Een persoonlijke sterkte-zwakteanalyse
  • Een effectieve transitiestrategie
  • Introductie in ons zakelijk netwerk
  • Personal branding
  • Praktische richtlijnen voor het vinden van een nieuwe werkgever

 

Een persoonlijke sterkte-zwakteanalyse

Wij helpen u focussen om te ontdekken waar uw kwaliteiten liggen en wat uw kerncompetenties zijn, zodat u weet hoe en waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

 

Een effectieve transitiestrategie

In transitie hebt u meer nodig dan de vaardigheden en strategieën die u in het verleden van dienst zijn geweest. Samen identificeren we uw mogelijkheden en onderzoeken wij welke trainings- en opleidingsmogelijkheden u van pas komen om uw doelen te bereiken.

 

Introductie in ons netwerk

Wij zijn al jaren actief binnen het vakgebied van het vervolg van uw carrière. Daarom wijzen we u met plezier de weg in ons netwerk. Met een overtuigende introductie zorgen we ervoor dat u relevante netwerkgesprekken aangaat en met de juiste mensen in contact komt.
 

Personal branding

U zult versteld staan van de toegevoegde waarde van personal branding. Na het doorlopen van het programma, bent u uitstekend in staat uzelf in de markt te zetten en kunt u probleemloos de voordelen benutten van social media, mocht dat nodig zijn.

 

Praktische richtlijnen bij het vinden van een nieuwe werkgever

Als onafhankelijke externe partij geven wij u objectief professioneel advies. Daar kunt u op rekenen!

Neem contact met ons op